2013 yılından beri ana hizmet alanı düğün fotoğrafçılığı ile Çorum'dan tüm Türkiye'ye hatta yurt dışına düğün çekimleri gerçekleştiren şehrin öncü ve yenilikçi stüdyolarından Fotokolik Stüdyo 7 yıllık başarı öyküsünü AHL park mağazasıyla taçlandırdı.

İlklerin Stüdyosuyuz!
Fotokolik'in 7 yıllık serüveni hakkında bilgi veren stüdyo kurucusu ve fotoğrafçı Burak Peker, 2013 yılında Amsterdamdan dönüp Çorum'a gelerek Fotokolik stüdyoyu kurduğundan beri fotoğraf sektöründe bir çok yeniliğe öncülük ettiklerini belirtti.
İlk defa dış çekim kültürünü Çorum'a getirdiklerini belirten Peker, bunu takip eden zamanda artık gelin ve damatlarla şehir şehir gezerek deniz kenarı, Kapadokya, balayı çekimleri ve hatta Avrupa'da çekimlere kadar uzanan geniş bir portföy sunduklarını ifade ediyor. Aralık 2019'da yaptığımız Amsterdam çekimimiz şuan sosyal mecralarda paylaşımımızla beraber 2020 çiftlerinden yurt dışı tur gezileri ile beraber düğün çekimlerini yurt dışında gerçekteştirme yönünde talepler gelmeye başladığını belirtti.

Türkiye'nin ilk AVM Fotoğrafçısıyız!

Avm'ler 21. yüzyılda türkiye'nin modernleşme simgeleri haline geldi. Türkiye'de şimdiye kadar hiçbir avm'de şahsına münasır bir konsept stüdyo olmamıştı. Bu alanda da bir ilke imza atarak Fotokolik markasını, logosunu tarihe geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Sosyal sorumluluk projeleri!
Birçok alanda başarılarıyla gündeme gelen şehrimizde fotoğraf sektöründe güzel projelere imza atmak başından beri hedeflediğimiz ince çizgimizdi. 2014 yılında yaptığımız 8 mart dünya kadınlar günü projemizde bunun en iyi göstergesi. Nasip olursa bu sene kadına şiddet temalı o projemizi yenileyerek Ahl Park'ta sergi açarak halkımızın algısına sunmayı hedefliyoruz.

Bebek Fotoğrafçılığı
Son birkaç yılın en trendi bebek fotoğrafçılığı. Yıllardır çektiğimiz çiftlerden çok ciddi talep alıyor ve buna cevap veremiyorduk.Fakat AHL PARK mağazamızın konumunun eğlence ve fast food katında olması itibariyle çorum'un en iyi bebek lokasyonundayız. 2020 ilk çeyreğinde müthiş konseptlerle bebek fotoğrafçılığına çok sert bir giriş yapmak hedefindeyiz. Halkımızın yararına her alanda oluşturduğumuz müthiş kampanya ve indirimleri bebek fotoğrafçılığımızda da uygulayacağız. Sosyal medyada eğlenceli çekilişler yaparak her ay 1 bebeğimize en dolu fotoğraf çekimini hediye
etmek de planlarımız arasında.

Ahlatçı Gruba Teşekkür
Ahlatcı grubun tüm fotoğraf hizmetlerini üstlendiklerini belirten Peker, Holding'in başarısını arttırmak adına sosyal medya ve görsel çalışmalar alanında sık sık çalışmalar yaptıklarını ifade ederek. Çorum'a yaptıkları yatırımlar, bizler gibi genç girişimcilere verdikleri destekler ve sundukları imkanlar için başta sayın Ahmet Ahlatcı'ya ve Ahlatcı Holding'e sonsuz teşekkürlerini sunduğunu belirtti.