Çorum'da 1995 yılında yayın hayatına başlayan Dost Haber Gazetesi, 18. yılını okurlarıyla coşku içinde kutladı.
Dost Haber Gazetesi sahibi Sadık Örgel, kentin tüm temel sorunlarının çözümü konusunda basın olarak üzerlerine düşeni yerine getirmeyi ilke edindiklerini belirterek, "İlkeli haberciliği yayın politikası yaptık" dedi.
Gazete olarak bugüne kadar tüm kesimlerin takdirini toplamayı başardıklarını ifade eden Örgel, "1995 yılında yayın hayatına başlayan gazetemiz, Çorum'u kucaklayan, dürüst, seviyeli, birleştirici, tarafsız, herkese ve her kesime eşit mesafede, objektif olmayı kendine ilke edinerek sürdürdüğü yayın hayatında 17 yılı geride bıraktı" ifadelerini kullandı.
Çorum basının her geçen gün kendini yenilediğini söyleyen Örgel, "Okuyucularımızdan aldığımız güçle günden güne gelişerek, yayın hayatımızı devam ettiriyoruz" diye konuştu.
Dost Haber Gazetesi'nin hiçbir zaman haber konusunda taviz vermediğini ifade eden Genel Yayın Yönetmeni Seyfettin Mete ise okurlarına dolu dolu bir gazete sunmak için çaba sarf ettiklerini kaydederek, "Dost Haber olarak toplumun değer yargılarına saygılı, ilkeli yayın politikasından ödün vermeyen, her zaman Çorum ve Çorum halkının sorunlarına duyarlı bir yaklaşım gösterme çabası içerisinde olduk. Her zaman Çorum'a ve Çorumlulara karşı kendimizi sorumlu gördük ve bu sorumluluğun bilinci içinde hareket ettik" şeklinde konuştu.