TV8'de hafta içi her gün ekranlara gelen Lezzet Düşkünleri'nde bugünün yarışmacıları Çorumlu Pınar Türkyılmaz ile Doğa Zeles, rakiplerine meydan okudu. Yemek yarışması olan Lezzet Düşkünlerinde hünerlerini sergileyen Çorumlu Pınar ve Doğa menülerini yetişiremedi. Günün sonunda Sponza, Pınar Türkyılmaz'a uyarıda bulundu ve motivasyonunu yüksek tutmasını istedi. Yeşil takım olarak mücade eden ikili günün sonunda ise, 17 puan toplamayı başardı.

Lezzet Düşkünleri'nin bugünkü bölümünde Pınar Türkyılmaz ile Doğa Zeles'ten oluşan Yeşil Takım, bugün menüdeki hünerlerini sergilediği aşamada çeşitli tartışmalar yaşandı. Yemek yaparken saçın düşme ihtimali ve tırnaklarını kesmediği gerekçesiyle Pınar Türkyılmaz rakiplerinden tepki topladı. Haftanın son bölümünde en çok puanı alacak takım büyük ödül yani 10 bin liranın sahibi olacak.

Yarışmada Gerginlik!

Lezzet Düşkünleri'nde Pınar'ın menüsü tadılırken Gizem'in Pınar'ın saçı açık ve tıkları uzun olarak yemeği yaptığını ifade edip, "Saç çıkma ihtimaline karşın yemeğini yemeyeceğim" dedi ve menüdeki yemekleri tatmadı. Şef Gabriele Sponza ise Gizem'e karşı sert ifadeler kullanarak, "Benim tattığım yemeği senin tatmama gibi bir şansın yok. Bu işin bir puanlaması var" dedi.

Lezzet Düşkünleri'nde Pınar ile Doğa'nın menüsünün servisi sonrası gerilim dolu dakikalar devam etti. Gizem ile Pınar arasında pazartesi gününden beri süregelen tırnak uzunluğu polemiği devam etti. Pınar tırnaklarının yapısının bu şekilde olduğunu söylerken, Gizem de buna cevaben "Tırnak uzun veya kısadır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Acunn.com