Çorum Kargı köylerinde çıkan yangınlarda, Elazığ ve Malatya depremlerinde Antalya ve Muğla orman yangınlarında yardım kampanyası başlatıp bölgeye giderek gerek yetkililerle koordineli, afet ekipleriyle sahada yardıma koşan gerekse birebir ihtiyaç sahiplerine ulaşarak ihtiyaçlarını karşılayan ihtiyaç malzemelerini dağıtan Çorum Dernekler Federasyonu son olarak Kastamonu Bozkurt ve Sinop Türkeli'de sel felaket bölgesi için kampanya başlattı.

ÇORDEF'in kampanyasına Ataşehir Kent Konseyi ve Ataşehir Ordulular Derneği de katkı sundu.

ÇORDEF İsmail Gölten, "Biz ÇORDEF ailesi olarak dün Çorum ve köylerindeki orman yangınlarında Malatya ve Elazığ deprem bölgesinde Antalya, Muğla ve Manavgat yangın bölgesinde hem sahada ekiplere insan desteği verdik hem de ihtiyaç sahiplerine bire bir ihtiyaçlarını dağıtmaya çalıştık. Kastamonu Bozkurt ve Sinop Türkeli sel afet bölgesine ulaşarak daha önceden tespit ettiğimiz ihtiyaçların bir kısmını Sinop Türkeli koordinasyonda görevli Çorum Valimiz Mustafa Çiftçi'ye teslim ettik.

Tüm hemşehrilerimize çok geçmiş olsun. Kampanyaya destek veren Ataşehir Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi ÇORDEF ailesinden Mehmet Aydoğanoğlu, ÇORDEF ailesi yardım kampanyasında farkındalık yaratmıştır. Tüm ÇORDEF ailesini Çorumlu hemşehrilerimi tebrik ediyorum. Yardımseveri kutluyorum." dedi.