Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF), Elazığ için topladığı yardımları depremzedelere ulaştırdı.
Merkezi Ataşehir'de bulunan Çorum Dernekler Federasyonu, Elazığ'ın Sivrice İlçesi merkezli deprem sonrasında depremzedeler için organize ettiği deprem yardımlarından elde ettiği yardımları Elazığ'a ulaştırdı.
Merkezi Ataşehir'de bulunan Çorum Dernekler Federasyonu heyeti Elazığ'ın Sivrice İlçesi merkezli deprem sonrasında depremzedeler için organize ettiği deprem yardımlarından toplamış olduğu; Battaniye, Giyim Malzemeleri Bot, Mont, Bere, Atkı, Takım Elbise, Eşofman Takım malzemelerin yanısıra nakdi yardımlarını bir otobüs ile Elazığ'da bulunan İl Afet Koordinasyon ve Acil Durum Müdürlüğü'ne ulaştırdılar.
ÇORDEF Genel Başkanı İsmail Gölten, Başkan Yardımcısı Dursun Ünlü, Genel Sekreter Yalçın Akbay, Başkan Vekili Nihat Çeşme, Dünya Çorumlular Platformu Başkanı Tevfik Göktürk ve Ataşehir Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Aydoğanoğlu Elazığ'da bulunan İl Afet Koordinasyon ve Acil Durum Müdürlüğü'ndeki yönlendirmelerin ardından Sivrice İlçesindeki depremzede vatandaşların bulunduğu noktaya ulaştılar ve yardımları ilgili AFAD Sorumluları ile vatandaşlara ulaştırdılar.
ÇORDEF Genel Başkanı İsmail Gölten gazetemize yapmış olduğu açıklamada; "Yaşanan deprem sonrasında hemşehrilerimizle birlikte başlatmış olduğumuz yardımlarımızı deprem bölgesine bizzat gelerek teslim ettik. Vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak ve daha fazla neler yapabiliriz diye Elazığ'a geldik. İnşallah bir daha böylesine afetler yaşamayız." dedi.
Çorum Dernekler Federasyonu heyeti yardımları Elazığ'a ulaştırdıktan sonra yardımlarının devam edeceğini vurguladı.