CHP Çorum eski İl Başkanı Cengiz Atlas oğlu Eren için görkemli bir düğün organize etti.

Geçtiğimiz Cuma akşamı Yıldızpark’ta gerçekleştirilen düğüne CHP Milletvekili Av. Tufan Köse, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Hitit Dernekleri Çorum Federasyonu Genel Başkanı Hacı Odabaş, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Nesimi Özkubat, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, ADD Başkanı Uğur Demirer, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, parti yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da davet edildiği düğüne Kılıçdaroğlu yoğun programı nedeniyle katılamazken, düğüne çelenk göndererek, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Eren ile Sinem’in nikahını Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın kıyarken, CHP Milletvekili Av. Tufan Köse de evlilik cüzdanını geline takdim etti.

Düğün töreni kıyılan nikahın ardından gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Davetliler, düğün töreni boyunca Eren ile Sinem’in mutluluğuna ortak oldu.

Yayla Haber, Atlas ve Özdemir ailelerini kutlar, genç çifte de bir ömür boyu mutluluklar diler.