Çorumlu genç iş adamı Musa Aydaş’ın sahibi olduğu VIP Dünyası, sınırsız tasarımlarıyla adeta göz kamaştırmaya devam ediyor.

Küçük Sanayi Sitesi 37. Sokak No: 6 adresinde faaliyet gösteren VIP Dünyası, sınırsız tasarım ve renk şekilleri ile oto dizaynda profesyonel hizmet sunuyor.

Firma Sahibi Musa Aydaş, boş aracı teknoloji ile donatıp müşterilerine bir ofis ya da bir özel araç olarak sunduklarını belirterek, “VIP Dünyası’na gelin zengin iç dizayn tasarımları ile göz alıcı bir vip aracına sahibi olun” dedi.

Aracın oto dizaynına ve talebe göre araçları buzdolabından kahve makinasına, plazma TV’den Play Station 4’üne, elektrikli masalardan perdelerine ve masajlı ısıtıcılı koltuklarına kadar daha sayamadıkları birçok özelliklere kavuşturduklarının altını çizen Musa Aydaş, kullandıkları malzemelerin tamamen birinci sınıf malzeme ve uzun ömürlü olduğunu kaydetti.

Firmalarının 10. yılına özel bir araç tasarladıklarını ifade eden Aydaş, önce Türkiye’ye açıldıklarını daha sonra ise yurt dışından Almanya, İsviçre, Danimarka, Hollanda, İtalya ve Avusturya gibi ülkelere araç tasarımı yaptıklarını belirterek, ayrıca Almanya’ya da şube açtıklarını dile getirdi.

Yaptıkları kaliteli işçilikle müşteri portföyünü genişlettiklerini söyleyen Musa Aydaş, amaçlarının hem Çorum’un tanıtımını yapmak hem de Çorum’a katma değer kazandırmak olduğunu kaydetti.

Bir araç tasarımının 45 gün sürdüğünü vurgulayan Aydaş, bir aracın yapımında elektrikçisinden mobilyacısına kadar çok sayıda kişinin ekmek yediğini belirtti. Araç sahiplerinin artık firmalarına aracı gönül rahatlığı ile teslim ettiklerini söyleyen Musa Aydaş, Çorum’un adını dünyaya duyurmak ve Çorum esnafına katkı sunmaktan gurur duyduklarını dile getirdi.

Aydaş, son olarak Almanya’dan gelen bir iş adamının aracını dizayn ettiklerini belirterek, müşterisinin yaptığı işten son derece memnun kaldığını da sözlerine ekledi.

10. yıllarına özel tasarlanan aracın anahtar tesliminde ise Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Halil Gürbüzer ile aracın dizaynında emeği geçen mobilyacı ve elektrikçi esnafı hazır bulundu.