Çorum Alevi Kültür Merkezi Derneği’nin 5. Olağan Genel Kurulu'nda Yıldız Şahin, yeni dernek başkanı seçildi.

Çorum Alevi Kültür Merkez Derneği seçimlerine CHP önceki dönem İl Başkanları Cengiz Atlas ve Hasan Eray Tüfekçi, CHP İl Genel Meclis Üyesi Suat Atalay, CHP Belediye Meclis Üyesi Av. Ahmet Özdel, Anadolu Hitit Dernekleri Çorum Federasyonu Başkanvekili Güngör Atak, CHP Mecitözü İl Genel Meclis Üyesi Özcan Çetin ve üyeler katıldı.

Dede Nurettin Aksoy’un açılış konuşmasının ardından Divan heyeti için verilen listenin oylanması için liste sunuldu. Divan Başkanlığı’na Av. Ahmet Özdel, divan üyeliklerine Emine Özten ve Ayhan Küçük oy birliğiyle seçildi.

Divan Başkanlığına seçilen Av. Ahmet Özdel üyelerin göstermiş olduğu güven için teşekkür ederek, bugüne kadar vermiş olduğumuz tüm şehit ve canlarımız için bir dakikalık saygı duruşuna davet etti.

Saygı duruşunun ardından faaliyet ve mali bilanço okutularak oy birliği ile kabul edilerek seçimlere geçildi. İki listenin yarıştığı seçimde Mustafa Elagöz ve Yıldız Şahin’in listeleri için oylamaya geçildi oy kullanma işlemlerinin son bulmasının ardından toplam 96 üye oy kulandı. Yıldız Şahin’in listesi 84 oy alırken Mustafa Elagöz’ün Listesi 12 oyda kaldı.

Çorum Alevi Kültür Merkezi Derneği’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yıldız Şahin, Nurettin Aksoy, Abdullah Tunç, Seyit Ali Özdemir ve Muharrem Madak

DENETİM KURULU:Erzade Demirci, Mehmet Kara ve Hüseyin Köse

ÜST KURUL DELEGELERİ:

Yıldız Şahin, Nurettin Aksoy, Abdullah Tunç, Seyit Erzade Demirci, Muharrem Madak ve Aslan Erkan’dan oluştu