Çorumluların her konudaki taleplerini dikkate alan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, özellikle de ihtiyaç sahibi ve engelliler konusunda oldukça titiz davranıyor. Bugüne kadar 10’larca engellinin talebini karşılayan Milletvekili Ceylan, son olarak da Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir aracılığı ile kendisinden tekerlekli sandalye talebinden bulunan 3 hemşehrisinin isteğini yerine getirdi.

Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ulukavak Mahallesi Çamdeğirmeni 19. Sokak’ta ikamet eden Merve Ayçam ve ailesinin talebini karşıladı. Ceylan’ın temin ettiği tekerlekli sandalye, Mahalle Muhtarı Hanefi Özdemir tarafından aileye teslim edildi.

Milletvekili Ceylan, teslim sırasında Merve Ayçam ve ailesiyle de görüntülü olarak görüştü. Merve Ayçam ve ailesine her zaman yanlarında olduğunu belirten Milletvekili Ceylan, ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve O’nun yol arkadaşlarına duacı olmalarını da istedi.

Ayçam ailesi ise taleplerinin karşılanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Ceylan ve katkı sağlayanlara teşekkür ettiler.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, aynı mahalleden 84 yaşındaki Arif Üzüm ve 67 yaşındaki Halil Bayut’un da tekerlekli sandalye taleplerini yerine getirerek mutluluklarına ortak oldu.