AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan beraberinde, AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe ile engelli İsmail Şimşek' i evinde ziyaret etti.

Ceylan, İsmail Şimşek için kendilerinden talep edilen tekerlekli sandalyeyi eşi Meryem Şimşek'e teslim ettiklerini söyledi.

AK Parti'nin engelli vatandaşlar için önemli çalışmalara imza attığını belirten Ceylan, "Çorumumuzun Bahçelievler mahallesinde Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamı ile ziyaret edip hasbihal ettik. Hayatlarını kolaylaştıracağına inandığımız tekerlekli sandalyeleri hediye ettik" dedi.

Gayelerinin büyüklerin dualarında yer almak olduğuna işaret eden Ceylan, amaçlarının onlara karşı bir nebze de olsa evlatlık görevlerini yerine getirmek olduğunu ifade etti.

Ulu çınarların, manevi değerleri ile kültürümüzün geçmişi ve geleceği arasında duran köprüler olduğuna dikkat çeken Ceylan, "Rabbim onların dualarıyla gücümüze güç katmayı nasip etsin, yüzlerindeki gülücüğü daim etsin" diye konuştu.

 "Her zaman yanınızdayız" diyen Ceylan, İsmail Şimşek'e sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür sürmesi dileğinde bulundu.