Rahatsızlığı nedeniyle 4 gündür Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören Kayiş, bayramın ikinci günü olan Pazartesi günü sabah saat 07.00 sıralarında hayata veda etmişti.

Sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı bekletilen cenaze, bugün Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Ulu Mezarlık’ta toprağa verildi.

Merhum Elvan Kayiş ile Ülker Kayiş’in oğulları, Hülya Kayiş, Necla Hamoğlu, Ali Kayiş, Ayla Tüzün ve A.Kadir Kayiş’in kardeşleri, Hülya Kayiş’in eşi, Dilay ve Furkan Kayiş’in babaları olan Ahmet Kayiş, bir dönem Galatasaray Taraftar Derneği Başkanlığı da yapmıştı.

Gazeteci-Yazar, televizyon dizilerinin sevilen karakteri Çorumlu hemşehrimiz Ayhan Bozkurt'un da eniştesi olan Ahmet Kayiş'in vefatı derin üzüntüyle karşılandı.

Cenaze törenine; CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, 19. Dönem Milletvekili Adnan Türkoğlu, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, eski il başkanları; Cengiz Atlas, Gürsel Yıldırım, Hasan Suvacı ve Hasan Eray Tüfekçi ile çok sayıda partili katıldı.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.