Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat ve ÇESOB Başkanı Recep Gür, pandemi sürecinde en çok etkilenen ve öncelikli sektörlerin tespiti için bir araya geldiler.

Yapılan ortak açıklamada, bütün işletmelerin Kovid-19 salgınından etkilendiğini, salgınla mücadele kapsamında bazı sektörlerde faaliyetlerin durdurulduğunu ya da kısıtlandığını, bu amaçla, imkanlar doğrultusunda, en çok etkilenen sektörlerde çalışanlara yardımda bulunmayı kararlaştırdıklarını ifade ettiler.

TOBB'un desteğiyle, her yıl ramazan ayında dağıtımı yapılan alışveriş çeki yerine, bu yıl Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörlerdeki 2 bin çalışana gıda kolisi ulaştıracaklarını, İş dünyasının temsilcileri olarak hazırlıkları tamamladıklarını ve yardım kolilerinin dağıtımına başlayacaklarını ifade ettiler.

Ayrıca, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat ve ÇESOB Başkanı Recep Gür, vatandaşların mübarek ramazan ayını tebrik ederek, Kovid-19'un yer yüzünden silindiği nice ramazanlarda tekrar bir arada olma temennisinde bulundular.