Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Akseki Köyü'nde ellerini semaya açan vatandaşlar yağmur yağması için dua etti. Yapılan yağmur duası sonrası vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Akseki Köyü’nde düzenlenen yağmur duasına katıldı.
Öğlen namazının ardından vatandaşlarla birlikte yağmur ve bereket için dua eden Karapıçak, yapılan duaların kabul olması temennisinde bulundu.
Geleneksel hale getirilip, etkinliği düzenleyen herkese teşekkür eden Karapıçak, başta Köy Muhtarı Ali Çakar'a, Akseki Köyü Dernek Başkanı Behlül Demir’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çiftçilerin yüzünün güleceği yağışlara kavuşması dileğinde bulunan Karapıçak, “Allah’ım dualarımızın kabulünü buyursun. Bizler Yaradan Rabbimin merhametine sığındık.İnşallah dualarımız kabul olur ve bu yılki ürünlerimiz bereketli olur” dedi.

Yağmur duası sonrasında vatandaşlarla ve gençlerle uzun süre sohbet eden Karapıçak, vatandaşların istek ve beklentilerini dinledi.

Vatandaşlar yağmur duasına katılan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak’ın aralarında bulunmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.