Sungurlu’nun en büyük mahallesi olan Fatih Mahallesi’nde Fatih Ortaokulu’nun hemen bitişiğinde bulunan Çay kenarı, yola sıfır olması ve korkuluk bulunmaması nedeniyle tehlike saçıyor.

Çocuklarını okula gönderen aileler, her gün diken üstünde olduklarını belirterek, yetkililerden biran önce buraya bir önlem alınmasını istedi.

Kış ayına girmeden DSİ ve Belediye’nin her hangi bir taşkına sebep olmaması için temizlik çalışmasını yaptığını, çayın daha derinleştirildiğini söyleyen vatandaşlar, tehlikenin daha da artığını ifade ettiler.

OTOMOBİL UÇTU, KADIN ÇAYA DÜŞMÜŞTÜ

Herhangi bir önlemin alınmadığı çay kenarında daha önce bir otomobil uçtuğu, akşam saatlerinde ise bir vatandaşın çaya düşerek yaralandığını söyleyen vatandaşlar, daha fazla canın yanmaması için önlem alınması gerektiğini söylediler.

MUHTAR TALEP ETTİ

Geçtiğimiz günlerde Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, mahalle muhtarları ile bir toplantı yapmış, Fatih Mahallesi Muhtarı Murat Panlıoğlu’da çay kenarının büyük bir tehlike arz ettiğini, biran önce çay kenarına korkuluk yapılmasını istemişti.

İstek üzerine Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, çay kenarının DSİ’ye ait olduğunu, kendilerinin buraya müdahale edemediğini söylemişti.