Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Merkez İl Genel Meclis Üyesi ve KÖYDES Encümen Üyesi Veli Uysal, köylerde düzenlenen yağmur dualarına katılarak, hem vatandaşlarla sohbet etti, hem de sorun ve talepleri yerinde tespit etti.

14 KÖYÜ ZİYARET ETTİLER

Hikmet Çetin: Ülkemizin tüm sorunlarını kolayca çözmenin yolu AK Parti ile CHP ittifakından geçer Hikmet Çetin: Ülkemizin tüm sorunlarını kolayca çözmenin yolu AK Parti ile CHP ittifakından geçer

Veli Uysal, beraberinde İl Genel Meclis Üyesi Ömer Boyraz ve İl Yöneticisi Ali Çan ile birlikte hafta sonu toplam 14 köyü ziyaret ederek yağmur duası ve şükür kurbanı etkinliklerine katıldı.

Veli Uysal, Ömer Boyraz ve Ali Çan; Çıkrık, Türkayşe, Dağkarapınar, Ahilyas, Sapa Köy (Seyfe -Kırklar Türbesi), Karabayır, Pınarçay, Köprüalan, Ömerbey, Morsümbül, Dut, Hacıbey, Salur ve Eşençay (Söğütseki Mahallesi) köylerinde yağmur dualarına ve şükür kurbanlarına katıldı. 

“SORUNLARIN TAKİPÇİSİYİZ”

Köylerde yoğun ilgiyle karşılanan Veli Uysal, sorunların takipçisi olacaklarını, Çorum’u gelişmiş, kalkınmış bir il yapma hedefiyle mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Veli Uysal, “Tüm köylerimizin dilekleri Hak katında kabul olur inşallah. Yoğunluğumuzdan dolayı yetiştiremeyip, katılamadığımız köylerimizden özür dileriz. En kısa zamanda tüm köylerimizi tekrar ziyaret edeceğiz” dedi.

Editör: Kubilay Olcan