Başkan Aylar, 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar başkan seçildi. Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Çorum Merkez Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Başkan Aylar, ikinci dönem için resmen göreve başladı.

Başkan Aylar’ı mazbata töreninde CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve partililer de yalnız bırakmadı.

Mazbatasını alan Veli Aylar, CHP’li belediye başkanlarına partilerini iktidara taşımak için büyük görev düştüğünü dile getirdi. 2028’te iktidar değişimini sağlamaları gerektiğini belirten Aylar, bütün projelerini gerçekleştirip sosyal belediyeciliği halkın hizmetine sunacaklarını söyledi.

Aylar, 31 Mart seçimlerinin 2028 yılında CHP’yi iktidara taşıyacağına yürükten inandığını vurguladı.

Amasya Üniversitesi’nden kenevir yetiştiriciliğine destek Amasya Üniversitesi’nden kenevir yetiştiriciliğine destek

Mazbata törenine katılan CHP İl Başkanı Dinçer Solmaz ise, Mecitözü’nde yakalanan bu başarıyla bir sonraki seçimlerde bütün ilçelerde ve Çorum merkezde yakalanacak bir zaferin müjdecisi olduğunu ifade etti.

Mehmet Tahtasız da, bu seçimlerin emeklilerin, atanamayan gençlerin, kredi bulamayan, zorluklar içeresinde kalan esnafın, çiftçilerin ve umudunu yitiren gençlere bir umut olduğunu belirtti.