Dodurga Belediyesi Başkanı Mustafa Aydın, Çorum’da başarılı hizmetleri ile dikkat çeken bir belediye başkanı olarak görülüyor.
Kurduğu beşeri ilişkilerin yanısıra gece-gündüz demeden memleketi için sarfettiği enerjiyle birlikte Başkan Mustafa Aydın’ın farklı bir yönü daha ortaya çıktı. Başarının bir ekip çalışması olduğuna inanan Başkan Aydın, çalışma arkadaşlarına da Dodurga için çalışmayı, Dodurga için düşünmeyi, Dodurga için yaşamayı aşılayarak yapılan hizmet ve getirilen yatırımlarda onların da katkısının yadsınamaz olduğunu hissettiriyor.
Başkan Aydın ve ekibi, sabah 8, akşam 5 mesai anlayışının dışına çıkarak hareket ediyor ve mesai dışında da Dodurgalıları dinliyor.
Dodurga’nın daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için harcadıkları enerjinin dışında ilçe halkının da hizmetlerle ilgili düşüncelerine önem veren Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, ayrıca hemşehrilerinin özel yaşantısıyla da yakından ilgileniyor.
Hemşehrilerini bizzat telefonla arayarak hal-hatır soran Başkan Aydın, bir dertleri, sorunları ve talepleri olup olmadığını soruyor. Özellikle de yaşlıların pandemi süreci olması nedeniyle ihtiyaçlarının giderilmesi için de kendilerine yardımcı olacaklarını söyleyen Başkan Aydın, kendisinin yoğun olduğu zamanlarda da bu uygulamayı ihmal etmiyor.
Aydın’ın müsait olmadığı zamanlarda da bu uygulama özel kalem tarafından yapılıyor.
Belediye Başkanının kendilerini arayıp sormasına şaşıran ve çok mutlu olan Dodurgalılar, bu uygulamadan dolayı Başkan Aydın’a teşekkür ederken, ona olan saygılarının, sevgilerinin ve desteklerinin daha da arttığını belirtiyorlar.
Başkan Mustafa Aydın, Dodurga ilçesinde, hemen herkesin birbirini tanıdığını, ancak belediye ile halk arasındaki bağın daha da güçlü olması için  böyle bir uygulama başlattıklarını söyledi.
Aile bireyleri arasında nasıl bir iletişim ağı varsa, bunu belediye ile ilçe halkı arasında da sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Aydın, özellikle de pandemi sürecinin yaşandığı bu günlerde insanlar arasında samimi duygularla iletişim kurmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu dile getirdi.
Dodurgalıların arandıklarında mutlu olduklarını ve bunun kendilerine olumlu yansıdığının görüldüğünü anlatan Başkan Aydın, tüm hemşehrilerini bir ailenin ferdi olarak gördüğünü ve hiçbirini diğerinden ayırmadığını vurgularken, “Dodurga’mıza hizmeti bir aşk, sevda olarak görüyorum. Yıllardır olduğu gibi yorulmadan, usanmadan zevkle ilçemizin kalkınması için çalışıyorum, çalışmaya da devam edeceğim. Biz, hemşehrilerimizi sadece seçim zamanında hatırlayıp, onları ziyaret eden halini, hatırını soran bir siyasi zihniyete sahip değiliz. Biz, liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi gücümüzü milletten alıyoruz. Milletin temsilcileri olarak bu görevlerde bulunuyoruz. O nedenle Bize güç veren, sahip çıkan, destek olan hemşehrilerimizi pandemi sürecini yaşadığımız bu günlerde hatırlamak, hal-hatır sormuk, taleplerini dinlemek bizim için bir görevdi. Görevimizi yapmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz” diye konuştu.
Aydın, kendisinden talepte bulunan hemşehrilerinin isteklerinin de yerine getirildiğini sözlerine ekledi.