Çorum Valis, Mustafa Çiftçi mesajında, “Emek ve alın teri ile üreterek hayata değer katan tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ nü tebrik ediyorum. İlimizin ve ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine büyük katkı sağlayan, özverili çalışmalarıyla üretimin en önemli unsuru olan işçilerimiz, ülkemizin huzur ve refah ortamına erişmesine önemli katkı sağlamaktadırlar” dedi.

Çiftçi, “En kutsal kazanç; alın teri ile kazanılan helal kazançtır. Biz millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını, alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine sahip bir kültürün mensuplarıyız. Bu sebeple ülkemizin mutlu ve müreffeh geleceğe yürüyüşünde çalışanlarımızın emeklerinin tam karşılığını almalarını, çalışma şartlarının daha da iyileştirilmesini, hak ettikleri yaşam standardına kavuşmalarını arzu ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

Çiftçi, “Tüm dünyada işçi ve emekçilerin birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs’ın; çalışanların sorunlarının dile getirilmesine, çözüm yollarına ışık tutulmasına, hakkaniyetli bir çalışma ortamına ve işçi-işveren kaynaşmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, çalışan, üreten tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam ve çalışma hayatlarında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.