Meclis Başkanı Bektaş konuşmasında  “Sayın Valimizi Meclisimizde ağırlamanın onurunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Şahsım ve tüm İl Genel Meclisi Üyeleri adına Sayın Valime tekrardan hoş geldiniz sefa geldiniz diyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

İl Genel Meclisi Üyelerine yaptığı konuşmada, İl Özel idarelerinin ruhunu, havasını, atmosferini ve samimiyetini çok iyi bildiğini belirten Vali Dağlı, İl Özel idaresi olarak Meclis Üyeleri ile birlikte çok yakın bir çalışma sergileyeceklerini ifade etti.

Başkanlar, Muhammed Fatih Temur’u kutladı Başkanlar, Muhammed Fatih Temur’u kutladı

Meclis Üyelerinin köylerindeki, mahallelerindeki sorunlara hâkim olarak meclise geldiklerini, yapılması gereken konuları mecliste değerlendirerek karar aldıklarını belirten Vali Dağlı, meclisin almış olduğu kararları güzel icraatlara dönüştürmek için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Alınacak kararlarda öncelikleri belirlemenin çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Dağlı, özellikle yolların sıcak asfalta dönüştürülmesi ve tarımsal sulamaya ağırlık verilmesi gerektiğini, tarımsal, kültürel ve turizm anlamında yapılması gereken yatırımlar olduğunu ifade etti.

Vali Dağlı, “Bütün bu yatırımları gerçekleştirmek, kırsaldaki vatandaşlarımıza daha güzel ve kaliteli hizmetler sunabilmek için İl Genel Meclisi, İl Özel idaresi ve tüm kurumlarla uyum içerisinde çalışmalıdır. İl Genel Meclisi Üyelerine çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim” dedi.