Sezonun ikinci yarısına deplasmanda Diyarbekirspor'a yenilerek başlayan Kırmızı-Siyahlılar’da devam eden belirsizlik ortamında birkaç futbolcunun daha takımdan ayrılma talebinde bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Daha önce Antalya kampında Salih Zafer Kurşunlu ve Seçkin Getbay takımdan ayrılırken, takımda düşünülmeyen Mikail Albayrak ise 52 Orduspor FK’ya transfer olmuştu. Bunun yanı sıra bazı futbolcularda ayrılma isteğini Sportif Direktör Yakup Ateş’e iletmişti.
Diyarbekirspor yenilgisinin ardından Çorum’a dönerek Cumartesi günü oynayacağı Ergene Velimeşespor maçının hazırlıklarına başlayan Çorum FK'da, orta saha oyuncusu ve aynı zamanda takım kaptanlığı yapan Umut Kaya ve golcü futbolcu Mehmet Gürkan Öztürk'ün de takımdan ayrılma talebini ilettikleri. Umut Kaya'nın bir takımla prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.
Ayrılan ve ayrılacak futbolcuların yerine santrfor Mehmet Akyüz dışında herhangi bir transfer yapılmazken. Çorum FK gidecek oyuncuların kesinleşmesinden sonraki tabloya göre transfer politikası uygulayacağı gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Corumsporluyuz.net