Ulukavak Mahallesi Sağlık ocağının sorununu çözüm yoluna konulmasında sarf ettiği çabalar gündem olan Kılıç, mahalleye getirilmesi için uğraş verdiği Polis Merkezi ve trafik kazalarının bir türlü önü alınamayan Çevre yolu üst geçit projesi için kapı kapı dolanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Karayolları Samsun Bölge Müdürü ile görüşen Ulukavak Mahallesi Dernek Yönetimi bu defa elinde mahallenin sorunlarından oluşan bir dosya ile TBMM’ye gitti.

İlhan Kılıç, Mecliste AKP Çorum Millet Vekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse ile görüşerek Ulukavak polis merkezi ve çevre yolu üst geçit projelerini sunarak desteklerini istedi.

Ankara’da Ticaret Bakanlığı Destek Hizmetleri ve Döner Sermaye Genel Müdür Yardımcısı olan ve şimdi ise Rekabet Kurumu üyeliğine atanan hemşerimiz Berat Uzun ile de görüşen Kılıç, polis merkezi ve üst geçit için olumlu gelişmeler olduğunu belirtti.

YIKIM İŞİ BU AY OLACAK

Hakkında yapılan incelemeler sonrasında çürük olduğu ve risk taşıdığı ortaya çıkan Ulukavak Sağlık Ocağı’nın ihalesinin yapıldığı ve yıkım işlemlerinin bu ay içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor.