Çok sayıda cadde ve sokakta biriken kar yığınlarından dolayı hala kaldırımlarda yürümenin neredeyse imkansız olduğunu ifade eden CHP Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, şehrin geneline bakıldığında hala açılmadık sokak olmasının içler acısı bir durum olduğunu dile getirdi.

Havaların sıcak gitmesinden dolayı karların erimeye başladığını ve bu erimeyle birlikte belediyenin işinin de hafiflediğini aktaran Tokgöz, ancak hala kaldırım kenarlarına bırakılan buz kütlelerinin bu şehrin insanına yakışmadığını belirtti.

Kaldırım ve yol üzerindeki buz kütlelerinin biran önce kaldırılarak gerek araçların gerekse de vatandaşların rahatlatılması gerektiğini vurgulayan Ulaş Tokgöz, “Belediye karla mücadelede sınıfta kaldığı gibi karın geride bıraktığı kütleleri kaldırmakta da sınıfta kaldı. Şehrimize yakışmayan bu çirkin görüntülere biran önce son verilmelidir.

Çorum Belediye Başkanı sosyal medya hesabından karla mücadele görüntülerini bol bol paylaştı. Ancak görünen köy kılavuz istemez. Beceriksiz olduğunuz ortada. Kabul edin. Belediye bu anlayışla yönetilemez” dedi.