AK Parti Çorum Uğurludağ İlçe Belediye Başkan adayı Adem Yıldırım, Çorum Belediyesi Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’ı tebrik ederek, destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Aşgın’ın Çorum Belediyesi’ne aday gösterilmesi üzerine değerlendirmelerde bulunan AK Parti Uğurludağ aday adayı olan Yıldırım, “Halil İbrahim Aşgın’ın adaylığı Çoruma hayırlı olsun. Şehrimiz artık şaha kalkmalı ve biz inanıyoruz ki bu şahlanış Halil İbrahim Aşgın ile birlikte daha anlamlı hale gelecektir. Bu açıdan hem şehrimiz hem de ilçemiz adına yeni adayımıza tebriklerimizi iletiyoruz” dedi.

LAF DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ

AK Parti, kurulduğu günden bu yana hem Çorum’a hem de Uğurludağ’a çok şeyler kattığını kaydeden Yıldırım, “Bizler Kente göçün önüne geçme konusunda da adımlar atacak, gençlerimize mesleki kazanımlar sunacağız. Gönül imar etmek için çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmadan bütün hemşehrilerimizle birlik olunacaktır.

Halil İbrahim Aşgın’ın Çorum için en isabetli aday olduğuna yürekten inanıyoruz. Çorum’un artık daha farklı bir yapıya bürüneceğinden en ufak şüphemiz yoktur. Allah nasip eder de partimiz bizi Uğurludağ belediyesi başkan adaylığına layık görürse hem halkımızın teveccühünü alacak hem de iş üreteceğiz. Teşkilatımız, il Başkanımız ve Belediye Başkanımızla uyum içinde ortak projeler üretmeye gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.