Çorum’un Uğurludağ ilçesine TOKİ tarafından yapılan konutlar sahiplerine teslim edildi.

102 konut ve 12 işyeri için ilçede konut teslim töreni düzenlendi. Törene AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, önceki Dönem Milletvekili Adnan Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

Anahtar teslim töreninden bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti demenin tevazu demek olduğun kaydederek, “Ak Parti demek Gayret demek, Ak Parti demek Samimiyet demek, Ak Parti demek Uğurludağ’a Hizmet demek, Ak Parti demek Recep Tayyip Erdoğan demektir.

Uğurludağ ilçe halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek için Toki Daire Başkanlığımızın ilçemizde yaptığı 102 konut ve 12 dükkanın ev ve iş yeri sahiplerine anahtarlarını teslim etmek, belediyemizin ihtiyacı olan aracı teslim etmek ve siz vatandaşlarımızın evlerinde rahat edebilmesi için başlattığımız doğalgaz fizibilite çalışmamızı sizlere bizzat iletmek için buradayız. Söz verdik ve yapıyoruz. Uğurludağ ilçemize siz kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından konut ve iş yeri sahiplerine anahtarları Milletvekili Ceylan ve beraberindekiler ile teslim edildi.