Çorum’un şirin ilçelerinden biri olan Uğurludağ’da insanların yıllardır özlemini çektiği ve hayalini kurduğu önemli bir hizmetin kazandırılması için önemli bir gelişme yaşandı.
Belediye Başkanı Remzi Torun’un yeni dönemde seçim vaatleri arasında yer alan Uğurludağ İlçesi’ne Doğalgaz getirilmesi konusunda bir heyet ilçede bir dizi incelemede bulundu.
Çorum Gaz yetkilileri, ilçede yaptıkları incelemede fizibilite raporu hazırladılar.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Remzi Torun, ilçeleri için büyük bir hayal olan Doğalgaz konusunda yaşanan gelişmenin kendisini sevindirdiğini dile getirdi. İlçeleri ve Uğurludağ halkı için yaşanan gelişmenin büyük bir gurur kaynağı olduğuna vurgu yapan Başkan Torun, ilçeye gelen Çorum Gaz ekibinin gerekli fizibilite, altyapı incelemeleri yaparak rapor hazırladıklarını ve ön incelemeyi tamamlayarak firma yönetimine ileteceklerini kaydetti.


En kısa sürede gerekli çalışmaları yaparak Uğurludağ’ı bir hayaliyle daha buluşturacaklarına inandığını ifade eden Başkan Remzi Torun, “Memleketimize ve Uğurludağlı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bu büyük hizmetin ilçemize gelmesinde desteklerini bizden esirgemeyen il başkanım Yusuf Ahlatçı'ya Çorum milletvekillerimiz Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu'ya şahsım ve ilçem adına teşekkürü bir borç biliyorum” açıklamasında bulundu.