Uğurludağ Köy Muhtarları Dernek Başkanı ve Yeniyapan Köyü Muhtarı Ertekin Denden başkanlığında muhtarlar AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’yı ziyaretleri sırasında yeniden il başkanlığına seçilmesi nedeniyle tebrik ettiler. Ayrıca, köyleri ve ilçeleri ile ilgili çeşitli konularda sorunlarını da Ahlatcı’ya anlattılar.

Ak Parti Çorum İl Başkanı Ahlatcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Köylerinin her türlü ihtiyacı için koşturan muhtarlarımıza katkıda bulunmak bizim görevlerimizdendir. Sizlere her türlü desteğe hazırız. Biz sürekli olarak muhtarlarımızın emrindeyiz” dedi.

Muhtarlar bir süre önce yeniden il başkanlığına seçilen MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak’a da hayırlı olsun dileklerini illetiler.

Karapıçak da “Dernek Başkanımız ile toplumumuz ve kültürümüzün mihenk taşı olan Köylerimizin asil temsilcisi Muhtarlarımıza nazik ziyaretleri ve tarafımıza sundukları plaketten dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini dile getirdi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ertekin Denden, her iki il başkanına günün anısına plaket takdim etti.

Ziyaretlerde ilçeye bağlı Gökçeağaç Köyü Muhtarı Erol Karaca, Torunlar Köyü Muhtarı Erdoğan Serçe, Dağönü Köyü Muhtarı Fazlı Kaya, Kızağlı Köyü Muhtarı Osman Uluşahan, Eskiçeltek Köyü Muhtarı Hamdi Yıldırım, Kırköy Köyü Muhtarı Seyitali Yiğit, Anbarcı Köyü Muhtarı Mustafa Ateş, Karakısık Köyü Muhtarı Mahmut Uysal, Aşılıarmut Köyü Muhtarı Veli Dozu, Sazköy Köyü Muhtarı Nevzat Kaptı yer aldı.