Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uğurludağ Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı miting havasında gerçekleştirildi.

Açılışa 25.Dönem Kırıkkale Milletvekili MHP MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer, MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Uğurludağ Belediye Başkan Adayı Zeki İpek, Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış öncesi Uğurludağ halkına hitaben bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, yapılan istişareler neticesinde 31 Mart 2019’da yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine Çorum’un her bölgesine kendi adayları ile katılacaklarını kaydederek, “Yüce Mevla hakkımızda hayırlısını
bizlere nasip etsin. Bu kutlu yoldaki emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah. Bizler milli ve manevi duyguları ön planda olan; vatanına, milletine, bayrağına saygılı, yüzümüzü kara çıkartmayacak kıymetli şahsiyetleri sizlerin teveccühü ve saygıdeğer genel başkanımızın kararı ile aday yaptık” dedi.

Kaynar, konuşmasına şöyle devam etti;

“Uğurludağ Belediye başkan adayımız Sayın Zeki İpek’tir. Zeki İpek Uğurludağ’ın öz evladıdır. İnşallah sizlerin desteği ile 31 Mart seçimlerin de Uğurludağ belediye
başkanı olacaktır. Allah’ın İzni ile üç hilalli sancağımızı Uğurludağ’da yeniden dalgalandıracağız.
Milliyetçi Hareket Partisinin üretken belediyecilik anlayışını ilçemizde uygulayacağız. Hiç kimseyi ötekileştirmeden Uğurludağ’ı hep birlikte yöneteceğiz. Önümüzdeki 43 gün de yediden yetmişe herkesle kucaklaşacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızla bu kalan süreyi en faydalı şekilde geçireceğiz, yorulacağız ama yolumuza devam edeceğiz. Gayret bizden; takdir Allah’tan.
Bu seferki Mahalli İdareler Seçimleri, bugüne kadar yapılmış olanlardan her bakımdan farklıdır.
Bu seçim, milli bekamız, toplumsal hayatımız ve ekonomik geleceğimiz açısından büyük önem arz eden bir seçim olacaktır.
31 Mart’a yönelik olarak kaos hazırlığı yapan siyasi maskaralardan sorulacak hesabımız vardır.
Zayıf düşersek, dağınık olursak, birbirimizle uğraşırsak, enerjimizi dışımıza değil de içimize harcarsak bu hesabı nasıl göreceğiz. Kıt imkânlarla boğuşuyoruz, ama davamızı bir adım daha ileriye
taşımaktan asla vazgeçmeyeceğiz.
Aynı zamanda yan gelip yatanların, köşe bucak dedikodu yayanların, emek vermek yerine engel çıkarmak için uğraşanların dönen tekere çomak sokmalarına izin asla vermeyeceğiz.
Davayı büyütmek yerine kendisini büyütmeye çalışanlara, davayı yükseltmek yerine çıkarlarını yürütmeye çabalayanlara karşı çıkacağız.
Çorum Teşkilatları olarak Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin çizdiği istikametten ayrılmayacağız. Emir ve talimatlarının dışında hareket etmeden, Liderimizin yolundan sonuna kadar devam edeceğiz.
Mücadele edeceğiz, satanlardan olmayacağız, kaçanlardan olmayacağız, yılmayacağız, yıkılmayacağız. Başaracağız, başaracağız, başaracağız. Bugün burayı şereflendiren tüm hemşerilerimize tekrar teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.
Bu duygu ve düşüncelerimle 31 Mart 2019 da yapılacak olan seçimlerin ülkemize, vatanımıza, milletimize şehrimize ve Uğurludağ’a hayırlar getirmesini cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum .”

Konuşmanın ardından Uğurludağ Belediye Başkan Adayı Zeki İpek’in seçim çalışmalarını yürüteceği büro dualarla açıldı.