AK Parti’den Çorum Uğurludağ Belediye Başkan A. Adayı Adem Yıldırım, İstanbul’da yaşayan hemşehrileriyle buluşarak, projelerini anlattı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti’den Uğurludağ Belediye Başkan A. Adayı olan Adem Yıldırım, hemşehrileriyle buluşmalarına ara vermeden devam ediyor.

Adem Yıldırım, Uğurludağ ilçe vatandaşının yoğun olarak yaşadığı İstanbul’da ilk olarak boğaz gezisinde hemşehrilerle buluştu.

Yıldırım, daha sonrasında çay sohbetinde bir araya gelerek hemşehrilerine hitap etti.

Aday olması durumunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın #GönülBelediyeciliği” bağlamında çalınmadık kapı, eli sıkılmadık vatandaş bırakmayacakları prensibiyle ete kemiğe büründüreceklerini kaydederek, “Bunun ilk adımları olarak sizlerle buluşmak için İstanbul’a kadar geldim.” dedi.

Yıldırım, “İlçemizde belediyenin sadece asli görevi ile yetinmeyip, üretim hedefli çalışmalar yapıp sosyal belediyeciliği ön plana çıkartacağız. Yapacağımız projelerimiz memleketimizin sorunlarını çözmeye yönelik olacak ve kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, Belediye hizmetlerini herkese ve eşit bir şekilde ulaştırmanın gayretinde olacağım” diyerek konuşmasını tamamladı.