İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, 23 Nisan Cumartesi saat:13:00'da başlayarak parti binası önünde çocuklarla serbest resim çalışması yapılacağı, bayrak ve balonlar dağıtılacağını açıkladı.

İl Başkanı Bekir Özsaçmacı açıklamasında, “Büyük Türk milletinin egemenliğinin ispatı olan 23 Nisan’ı hiç bir kişisel egemenlik yerine koydurmayacağız. “Biz bu gerçeğin altını çizerek, ülkemizdeki tüm çocukların sağlıklı, çağın gereklerine uyumlu eğitimi alabilen, temel ihtiyaçları devlet tarafından karşılanabilen çocuklar olmaları için çalışıyoruz” dedi.

Özsaçmacı, “Türkiye’nin mutluluğu çocukların mutluluğuna, Türkiye'nin gelişmesi çocukların gelişmesine bağlı olduğu bilinciyle “Ebedi liderimiz Mustafa Kemal Atatürk, bu temel gerçeği unutmayalım diye 23 Nisan'ı hediye etmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 102. kuruluş yıl dönümü ile 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı yürekten kutluyor; sevgi dolu kalpleri ve umutlu gözleriyle vatanımızın teminatı olan tüm çocuklarımızın bayramını tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.