Çorum TÜRKAV İl Başkanı İsmail Deli görüşmede TÜRKAV'ın tarihçesini anlatırken, “Vakfımız Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş beyin bize miras bıraktığı üç emanetten birisidir. Vakfımızın temel gayesi Türk Cumhuriyetini ve Türk vatanını ilelebet payidar kılmaktır diyen başkan Deli, bu anlamda TÜRKAV üzerine düşen her vazifeyi yerine getirmeye hazırdır” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Milletimize,dolayısı ile insanlığa hizmet etmenin Hakka hizmet olduğu düsturundan yola çıkarak aşkla çalışıyoruz. Hizmet ederken adaletli, dürüst, devlet menfaatlerinin gözetilerek ve her vatandaşımızın kıymetli olduğu bilinci ile davranıyoruz” dedi.

Ayrıca vakıfların ve sivil toplum kuruluşlarının her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasında yardımcı olduklarını ifade etti.

Başkan Deli de Belediyenin çalışmalarının olumlu olduğunu, birlikte çok güzel projelere imza atabileceklerini söyleyerek, Türkiye Cumhuriyetini hep birlikte bölgesinde ve dünyada lider ülke olarak 2023'taşıyacaklarını ifade etti.