Çorum TOBB-OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Konya Konmak Fuar Alanında düzenlenen Metal İşleme Makinaları fuarına teknik gezi düzenlendi.

TOBB-OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Makine Teknolojisi Alanı Metal İşleme Makinaları fuarına teknik gezi düzenledi.

Öğrencilerin yeni teknolojileri görmelerini sağlamak, ilgi ve merak uyandırmak, fuar kültürü oluşturmak amacıyla, Konya Konmak Fuar Alanında düzenlenen Metal İşleme Makinaları Fuarına Çorum'dan da katılım sağlandı.

Çorum Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Altan Makinenin desteğiyle gerçekleştirilen teknik geziye Makine Teknolojisi Alan Şefi Hacı Recep Seyis, Makine Teknolojisi Alan Öğretmeni Erdoğan Anaç ile Makine Teknolojisi Alanı 11. Sınıflardan 17 öğrenci katıldı.

Okul Müdürü Ramazan Yiğitoğlu, "Günübirlik gerçekleştirdiğimiz bu gezi ile öğrencilerimiz, hem makine alanındaki yeni teknolojileri görme imkanı buldular, hem de Konya’nın tarihi mekanlarını gezme imkanı buldular.

Öğrencilerimize böyle bir fuar gezisi imkanı sağlayan Altan Makine Fabrikası sahibi Altan Kısar beye teşekkürlerimizi sunarız" dedi.