Çorum Mislerovacığı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Ankara Mislerovacığı Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nce organize edilen, Mislerovacığı Köyü Muhtarlığı'nın ev sahipliğini yaptığı 11. Kervansaray Şenliği coşkuyla kutlandı.

Merkeze bağlı Mislerovacığı köylüleri bu yıl 11’incisini düzenledikleri Kervansaray şenliğinde bir araya geldiler. Dönenin Pınarı mevkiinde yapılan şenliklere çok sayıda vatandaş katıldı.

Mislerovacığı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 11. Kervansaray Şenliği, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Sunuculuğunu Gazeteci Servet Seyfettin Mete’nin yaptığı şenlikte halk ozanları Halil Bozkuş ve Müslüm Kaygun’nun yanı sıra, Grup Zahir, Nergiz Ay, Şahin Gürez ile Eren Evci de sahne alarak vatandaşlara unutulmaz dakikalar yaşattılar.

Şenlikte CHP Yüksek Disiplin Kurulu Genel Sekreteri Selahattin Emre, Köy Muhtarı Halil Ergun, Çorum Mislerovacığı Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kenan Uğurcan birer konuşma yaptılar.

Şenliğe İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim Çoruk, CHP Yüksek Disiplin Genel Kurulu Genel Sekreteri Selahattin Emre, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Bayrak ve Tekniker Zeki Kaya, Hitit Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Oymak ve Ferit Ercan, Evci Yeni Kışla Köyü Dernek Başkanı Ali Rıza Gündoğar, Çağşak Köyü Dernek Başkanı Abidin Esmek başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Şenliğe katılan vatandaşlar sanatçıların okuduğu birbirinden güzel türkülerle akşam saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.