Çorumlu Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Gül Akay beraberinde Sincan ve Etimesgut yönetim kurulu üyeleriyle Belediye Başkanı Zeki Gül’ü ziyaret etti.

Çorumlu Dernekler Federasyonu Çorum’un örf ve adetlerini Ankara’da teşkilatlanarak yaşatıyor diyen Belediye Başkanı Zeki Gül, “Ankara’da yaşayan Çorumlu kardeşlerimiz gelip gidemeseler bile Çorum’la bir gönül bağları var. Gidilmeyen görülmeyen yerler zamanla unutulur. Gönül birlikteliği duyduğumuz yerleri sık sık ziyaret etmemiz lazım. Sizler bunu en güzel şekilde gerçekleştiriyorsunuz. Sincan Belediye Meclis Üyesi Halim Şimşek’e, Çorumlu Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Gül Akay ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Çorum’un tarihini ve kültürünü öğrenmeleri adına Çorumlu Dernekler Federasyonu Kadın Kolları üyelerini memleketleri olan Çorum’a getirdiklerini ifade eden Çorumlu Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkan Gül Akay, “Gönlümüz doğduğumuz bu topraklarda. Bu sebeple ara ara gelip ziyaret ediyoruz, eskiyi yad ediyoruz. Çorum’a gelmişken Belediyemizi ziyaret etmezsek eksik kalır diye düşündük. İçimizde Ankara yaşayıp Çorum’a hiç gelmeyen arkadaşlarımız da var. Onlar da Çorum’un tarihi ve kültürünü öğrensinler yerinde görsünler istedik” diye konuştu ve misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etti.