İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük’ten, Ayasofya gezisi için İskilip’ten Çorum’a gitmek için araç talebinde bulunan Türkiye Gençlik Vakfı İlçe Temsilcisi Alihan Deveci isteği yerine getirdi.

Yönetimi ile belediye önünde bir araya gelen Deveci’yi, Başkan Ali Sülük kısa bir uğurlama konuşması ile uğurladı.

GENÇLERE OLAN İNANCIMIZ TAMDIR

İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük uğurlama konuşmasında yaptığı konuşmada, “ ‘Milletin bağrından temiz bir kuşak yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak’ diye hitap eden Gazi Mustafa Kemal’in sözleri ile hareket ederek, ilçemiz de yetişen nesile hizmet etmeye devam ediyoruz. Gençler sizler gelecekte ki umudumuzsunuz. Sizlerin eğitimi, kültürel ve sportif faaliyetlerinizde yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Ayrıca her türlü sıkıntınızda burada bir ağabeyiniz olduğunu bilin ve kendinize güvenin. Güvenmek başarmanın yarısıdır. Bizim sizlere olan inancımız tamdır. Gelecek sizlersiniz, sizlerin eserleriyle refah seviyesi daha yüksek bir ülke olacağımıza inanıyorum. İstanbul gezinizde kendinize ve arkadaşlarınıza dikkat edin. Sağ salim gidip gelin, Allah’a ısmarladık” dedi.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Türkiye Gençlik Vakfı ( TÜGVA ) İskilip İlçe Temsilcisi Alihan Deveci, “ Belediye Başkanımız Ali Sülük Bey ile yaptığım görüşme sonrasında bizlere desteğini esirgemediği ve bizlere İstanbul gezimizde İlçemizin tanıtımı için hazırlattığı çanta ve tanıtım katalogları için teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” dedi.