Güncel

Tokat'ta ekmek fiyatlarına şok zam: 200 gram ekmek artık 5 lira

Tokat'ta yaşayan vatandaşları etkileyen önemli bir ekonomik değişiklik, ekmek fiyatlarında yaşanan zam oldu. 4 liradan satılan 200 gram ekmek, bugünden itibaren 5 lira oldu. Tokat Fırıncılar Odası, zam kararını alırken artan maliyetler ve un fiyatlarındaki artışı gerekçe olarak gösterdi.

Abone Ol

Tokat'ta 4 liradan satılan 200 gram ekmek zamlandı. Zamlı tarife bugünden itibaren uygulanmaya başladı. 

Tokat halkı, ekmeğe yapılan zammı ve genel hayat pahalılığını yakınarak karşıladı. Ancak fırıncılar, zamlı tarifenin maliyetleri karşılamada kaçınılmaz bir adım olduğunu belirtti. Yakın zamanda gerçekleşen seçimlerin ardından gelen zam furyası, ekonomik sıkıntıları artıran bir faktör olarak öne çıktı.

Tokat Fırıncılar Odası tarafından 200 gram ekmeğin fiyat 5 lira olarak belirlendi. Vatandaş ekmek almaya gittiğinde zamlı fiyatla karşılaştı. Vatandaşlar hayat pahalılığından yakınırken fırıncılar ise artan maliyetler ve un fiyatlarındaki artışı neden gösterdi. Seçimlerden sonra başlayan zam furyası ise ençok yine orta direği etkiledi.

Haber Merkezi