Çorum Zabıta ekipleri, fırınları denetliyor Çorum Zabıta ekipleri, fırınları denetliyor

Çorum-Samsun Karayolu üzerinde seyahat eden sürücüler, trafik polisi ekiplerince teker teker durduruldu. Durdurulan araç sürücülerine ÇESOB Başkanı Recep Gür, Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Oto Tamirciler, Makine Yedek Parça Satıcıları ve Tornacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmettin Uzun, 32 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Eker ve trafik polisleri tarafından leblebi ikram edildi.

Araç sürücülerine Ahilik Leblebisinin yanı sıra trafik kuralları ile ilgili tanıtıcı broşürler de verildi.

Leblebi ikramında bulunulan sürücülerin uygulamadan memnun oldukları gözlenirken, ÇESOB Başkanı Recep Gür ise, tüm sürücülerin Ahilik Haftası'nı kutlayarak, kazasız belasız yolculuklar temenni etti.

Başkan Gür ayrıca, Ahilik Haftası Kutlama Komitesi’nde yer alan Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi başta olmak üzere Ticaret İl Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 32 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile sponsorlar Halkbank ve Karabacak Mobilya yetkililerine teşekkür etti.