Sungurlu Belediyesi tarafından düzenlenen Zafer Yürüyüşü Dispanser önünde başladı. Yüzlerce vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ve meşaleler ile Atatürk Meydanı’na kadar yürüdü. Atatürk Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda dua edildi.

Programda bir konuşma yapan ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, halk konserinin neden ileriki bir tarihe ertelendiğini açıkladı. Sanatçı Bülent Serttaş’ın İstanbul’dan Ankara’ya gelişte rahatsızlandığını söyleyen Başkan Şahiner, bu yüzden konseri ileriki bir tarihe ertelemek zorunda kaldıklarını söyledi. Bülent Serttaş’ın sağlığına tekrar kavuşu kavuşmaz Sungurlu’larla buluşturacaklarını söyleyen Başkan Şahiner, yürüyüşe katılan herkese teşekkür ederek konuşmasına son verdi.

Zafer Yürüyüşüne Başkan Abdulkadir Şahiner, Başkan yardımları Bahri Sezen, Mükremin Dağaşan, Sakine Sarıyüce, il genel meclisi üyesi Ercan Şahin, belediye Meclis üyeleri, oda başkanları, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.