Çorum Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (EML), Çorum 112 ambulanslarında görevli bulunan sağlık personeli için 3D Yazıcı teknolojisi ile maske üretimine başladı. 
Üretilen yüz siperliklerini Tüm Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Derneği vasıtası ile sağlık personeline ulaştırılmaya başlandı.
Üretimi tamamlanan maskeler Okul Müdürü Selahattin Aslantaş tarafından TAPDER Genel Başkanı Murat Alaçam’a ulaştırılarak 112 ambulanslarında görev yapan sağlık personeline dağıtımı yapılacak.

TAPDER Genel Başkanı Murat Alaçam, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Ülkemizin ve kentimizin içerisinde bulunduğu böylesine hassas bir dönemde uzun yıllar ülke için sağlık personeli yetiştiren ve hala yetiştirdiği öğrencilerini düşünerek sağlıklarının korunmasında yardımcı olmak üzere müdürlüğünü yapmış olduğu okulda 3D yazıcılarla siperlikli maskelerin üretiminin yapılmasında katkı sağlayan Okul  Müdürü Selahattin Aslantaş, Okul Bilişim Alan Şefi Yunus Dirican’a ve tüm öğretmenlere  teşekkür ederim” dedi.