Başkan Şahiner, ”Yok öyle 8 bin mağaza. Her mağazanızda 10 haneye gıda yardımı yapın da görelim bakalım yerli misiniz, milli misiniz ?”
Sungurlu’da yardım seferberliği başlattıklarını altını çizen Başkan Şahiner, en alt gelir grubundan en üst gelir grubuna bütün insanlarımızı, işadamlarımızı, hayırseverlerimizi bu anlamlı kampanyaya katılmaya davet ettiklerini belirterek, bu kampanyaya destek vermeyen Ulusal marketlere sert tepki gösterdi.

“VATANDAŞLARA AMBARGO ÇAĞRISINDA BULUNDU”
Kampanyamıza destek vermeyenler, bu zor günlerde ülkemizin ve halkımızın yanında olmayanlar; ilçemiz genelinde mantar gibi şube açıp, her gün bu ilçenin milyonlarca lirasını alıp ilçe dışına taşıyanlar !" ifadesiyle bundan sonrası için vatandaşlara ambargo çağrısında bulunan Başkan Şahiner, “Bildiğiniz üzere İçişleri Bakanlığı 65 yaş ve üzeri büyüklerimiz ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza sokağa çıkma kısıtlaması getirdi.
Bizlerde Sungurlu Belediyesi olarak genelgenin yayınlandığı akşamdan başlayıp bu güne kadar 65 yaş üstü insanlarımızın ve özellikle bu süreçte işyerlerinin faaliyete, üretime ara vermesi nedeni ile geçinmekte sıkıntı çeken lokanta, kahvehane, çay ocağı, berber, inşaat gibi yerlerde çalışan ve günlük kazançları ile evini geçindiren ailelerimize sahip çıkmak adına onların ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçtik.
Başlattığımız yardım kampanyasıyla en alt gelir grubundan en üst gelir grubuna bütün insanlarımızı, işadamlarımızı, hayırseverlerimizi bu anlamlı kampanyaya katılmaya davet ettik. Tahminlerimizin çok üstünde bir ilgi alaka ve mutluluk verici bir katılımla gururlandık” dedi.

“VEFAKÂR VE KADİRŞİNAS İŞLETMELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Öncelikle bu zor günlerde halkımızın yanında olan vefakar ve kadirşinas işletmelerimize ilçemiz halkı adına şükranlarımı sunuyor, bol kazançlar temenni ediyorum diyen Başkan Şahiner, “Bu vesile ile değerli hemşehrilerimizin bir konuya dikkatlerini çekmek istiyorum; Kampanyamıza destek vermeyenler, bu zor günlerde ülkemizin ve halkımızın yanında olmayanlar; ilçemiz genelinde mantar gibi şube açıp, her gün bu ilçenin milyonlarca lirasını alıp ilçe dışına taşıyanlar..!
İnanıyorum ki saygıdeğer halkımız bundan sonra alışverişlerini yaparken bu günleri göz önünde bulunduracak, bu zor günlerde kendilerine karşı duyarsız kalanlara gereken ekonomik ambargoyu uygulayacaklardır” ifadelerini kullandı.

Formun Üstü