Koronavirüs ile mücadele de gece gündüz demeden ihtiyaç sahipleri için koşturan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sungurlu İlçe Başkanı Serdar Çakırbeyli ve ekibi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Ülkü Ocakları Sungurlu İlçe Başkanı Serdar Çakırbeyli önderliğinde ülkücü gençler, fırınlardan aldıkları sıcak pideleri ihtiyaç sahiplerinin kapılarına kadar ulaştırıyorlar. Ayrıca pide almaları için pide fişlerini de teslim ediyorlar.

Herkesi bu tür uygulamalara destek olmaya davet Başkan Serdar Çakırbeyli, ihtiyaç sahipleri ailelerin yanında olunmasını istedi.

Çakırbeyli, “Sungurlu Ülkü Ocakları eğitim ve kültür vakfı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu zorlu süreçte insanlarımız evlerinde kalmaları için hizmet ediyoruz. İftar için sıcak pideleri ailelerimize ulaştırıyoruz ve Ramazan ayı boyunca fırından pide alabilmesi için pide fişlerini teslim ediyoruz. Hep birlikte olalım başaracağız. Yürek yüreğe verince dağlar düz olur. Sıkıntı çeken ailelerimizin ihtiyacını karşılamak adına bu görevleri kendimize şart koştuk.” diye konuştu.