Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.  
Edinilen bilgilere göre, ilk kaza, Fatih Mahallesi Ankara-Samsun karayolu Şehir Merkezi Kavşağı'nda meydana geldi. Tekin Kayaer (41) kullandığı 19 T 1002 plakalı otomobil, Ekrem Kökver'in (30) kullandığı 19 KF 184 plakalı otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Hasan Kökver (4) yaralandı. Yaralı, olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
İkinci kaza ise Ankara-Samsun karayolunun 11. kilometresinde meydana geldi. Abdullah Beggi, 06 AK 392 plakalı otomobili ile seyir halinde iken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole devrildi. Kazada sürücü Abdullah Beggi ve otomobilde yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.  
Bir diğer kaza da Ankara-Samsun karayolu Taşköprü civarında meydana geldi. Hacı Dalkılıç (25) yönetimindeki 07 KAF 12 plakalı aracı ile seyir halinde iken karşıdan karşıya geçmek isteyen Hasan Yılgın'a (48) çarptı. Meydana gelen kazada yaralanan Yılgın, ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.