Kurulduğu günden itibaren ilkelerinden taviz vermeden, amaçları doğrultusunda hedeflerine ulaşmak için kendi imkanlarıyla organizasyonlarda ve sahalarda mücadele eden Sungurlu Eğitimspor 6 yıldır Voleybol ve Satranç takımları ile bir çok organizasyonda ve Türkiye Finallerinde yer alarak memleketimizin çocukları ile büyük başarılara imza atmanın gururunu yaşatmıştı.
Her fırsatta alt yapının önemine dikkat çeken ve bu doğrultuda çalışarak memleketimizden profesyonel oyuncuların çıkabileceğini savunan beden eğitimi öğretmenleri aynı zamanda kulüp antrenörleri ve yöneticileri Fırat Arslan ve Gülistan Koşulan cümlelerinin ve çalışmalarının boş olmadığını kanıtladı.
 

BU ŞEHRİN ÇOCUKLARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Sungurlu’nun imkanları sınırlı ve zor şartları olan bir mahallesinde yetişen, Eğitim Spor’da Sungurlu ve Çorum’u temsil ederek katıldığı turnuvalarda beğenilerek seçmelere çağırılan sporcumuz Ahmet Kaan Karaçil, voleybolun devi İzmir ekibi Arkasspor'un alt yapısına transfer oldu.
Ahmet Kaan Karaçil eğitim hayatına ve antrenmanlarına İzmir’de devam ederken artık sahalarda da ARKASSPOR adına alt takımıyla 2. Ligde mücadele edecek. Kulüp yöneticileri, “Milli takım seviyesinde oynayan bir oyuncumuzu izlemenin bizlere nasip olmasını isterken sporcumuzun yolunun açık olmasını diliyoruz” dediler.
 

VİZYONUMUZ GÜNÜ KURTARMAK DEĞİL GELECEĞİ PLANLAMAK
Kulüp yöneticileri, “Hedeflerinden birini yerine getiren, diğer hedefleri gerçekleştirmek için zor koşullarda, imkansızlıkların yanı sıra sahalarda spor ahlaki ve kültüründen uzak insanlarla da mücadele eden, emin adımlarla diğer hedeflerini gerçekleştirmek için ilerleyen kulüp antrenörleri Fırat Arslan ve Gülüstan Koşulan hocalarımız üretmek için çocuklarımızla sahalardayız mesajı verdiler.
Daha önce marka takım olan Galatasaray’a sporcu vermenin haklı gururunu yaşamışken 2020 yılında Arkasspor'a sporcu vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Sporcumuzun her zaman takip ve destekçisi olacağız bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandılar.