İlk maçını hükmen galip kapatan Sungurlu Belediyespor ilk hafta Eti deplasmanında ikinci yarıda yediği gollerle 4-0 mağlup olan Bayat Belediyespor arasındaki maçta konuk takım baştan sona kadar üstün bir futbol ortaya koydu.

Bayat Belediyespor ilk yarıda rakibi önünde topa sahip olmayı başardığı bölümlerde Eyüphan ile bir gol bulmasına karşın Sungurlu Belediyespor devreyi 4-1 önde tamamladı.

İkinci yarıda Hamit’in ve ardından Barış’ın kırmızı kart görerek takımlarını dokuz kişi bırakmaları ile tamamen oyundan düşen rakibi önünde Sungurlu Belediyespor gol oldu ve rakibini 11-1 gibi farklı skorla yenerek ikinci hafta sonunda liderliğini sürdürdü. Bayat Belediyespor ise ikinci maçından da puansız ayrıldı.

SAHA: Bayat İlçe.

HAKEMLER: Yüksel Basar, Mehmet Samet Ünal, Sertan Kabay.

BAYAT BELEDİYESPOR : Ahmet (Enes), Hakkı (Arda), Barış, Eyüphan (Mehmet), Hamit, Ahmet Can, Şahin, Hasan Emenci, Mesut (Umut), Hasan Yıldırım (Mert), Halil.

SUNGURLU BELEDİYESPOR : Dursun, Kadir (Furkan), İsmail (Kadir), Yunus Emre, Serhat (İbrahim), Serkan (Onur), Eyüp, Cuma, Vedat (Ramazan), Orkal Oktay, Bekincan .

KIRMIZI KART : 51. dak. Hamit, 66. dak. Barış (Bayat Belediyespor).

GOLLER : 9. dak. Vedat, 19. ve 86. dakikalarda Bekircan, 24. dak, Yunus Emre, 38. ve 87. dakikalarda Oktay, 65. ve 76. dakikalarda Ramazan, 67. ve 84. dakikalarda Onur, 76. dak. Eyüp (Sungurlu Belediyespor), 26. dak. Eyüphan (Bayat Belediyespor)