Çorum'da doğuştan kalbinin yarısı olmayan 3 yaşındaki R.E.Ş. Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner sahip çıkmış, minik çocuğun yaşaması için ameliyat masraflarını üstlenmişti. Minik çocuk İstanbul’da özel bir hastanede ameliyat olmuş, tekrar sağlığına kavuşmuştu.

DAHA 3 YAŞINDAYDI!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in yaşatmak için verdiği mücadele tam amacını ulaşmışken, 3 yaşındaki R.E.Ş. adlı çocuk yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle önceki gün tekrar hastaneye kaldırıldı.

Talihsiz çocuk Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Doktorların yaptığı incelemede çocuğun cinsel istismara uğradığı şüphesi üzerine polise haber verildi. Bunun üzerine polis ekipleri anne Z.B.Y ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç.’yi gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgularının ardından “Nitelikli kasten adam öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar” istismar suçlarından adli makamlara sevk edilen anne ve erkek arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi.