Milletvekili Kaya ziyaretleri sırasında Sungurlu’nun talep ve isteklerini dinleyerek, çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kaymakam Fatih Görmüş'e Ziyaret

Milletvekili Oğuzhan Kaya, Kaymakam Fatih Görmüş'ü makamında ziyaret etti. Kaya, ziyaret sırasında Kaymakam Görmüş ve beraberindeki heyet ile bir süre görüştü ve çalışmaları değerlendirdi.

Baraj İnşaatlarını İnceledi

Milletvekili Oğuzhan Kaya, ilçede yapımı devam Kırankışla, Diği ve Ortakışla Barajlarının inşaat alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kaya, barajların tamamlandığında Sungurlu'nun sulama sorununun çözüleceğini vurguladı. Milletvekili Kaya baraj inşaatlarının hızla devam ettiğini ifade ederek, “Sungurlu Kırankışla Barajı Şantiye alanımızı ziyaret ettik, çalışmalar hızla devam ediyor. Tamamlandığında 31 bin 720 dekar araziyi su ile buluşturacağız ve Sungurlu’ya içme suyu vereceğiz. Sungurlu’da sulanabilir ne kadar arazi varsa hepsini sulayacağız” dedi.

Ortakışla Barajımız tamamlandığında bin 700 dekar araziyi su ile buluşturacağız. Diği Barajımızda tamamlandığında ise bin 450 dekar araziyi su ile buluşturacağız” dedi.

“OSB’nin Büyümesi İçin Her Türlü Desteği Vereceğiz”

Milletvekili Kaya, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan fabrikalar ve yapımı devam eden fabrika inşaatlarını da ziyaret ederek, fabrika yetkililerinden bilgiler aldı.

Kaya, Sungurlu Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) büyümesi için her türlü desteği vereceklerini söyledi. Milletvekili Oğuzhan Kaya, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Behiç Akkaş’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyaret sırasında Başkan Behiç Akkaş, Milletvekili Oğuzhan Kaya’dan ilçenin ekonomik olarak kalkınması için OSB'ye desteklerini istedi.

Akkaş ayrıca TSO’nun çalışmaları hakkında da bilgiler verdi ve ilçenin ekonomik olarak gelişmesi için yapılması gerekenleri anlattı.

Sungurlu İçin Birlik Beraberlik Mesajı

Sungurlu için birlik ve beraberlik mesajı veren Milletvekili Oğuzhan Kaya, OSB’nin büyümesi için her türlü desteği vereceklerini ifade ederek, önemli eksik olan doğalgazın bağlanması için de gerekli girişimlerin yapılacağını kaydetti.

Kaya, Sosyal Güvenlik Merkezi için yeni yapılan hizmet binasında da incelemelerde bulundu.

Esnaf ve Vatandaşın Taleplerini Dinledi

Daha sonra esnaf ziyaretinde de bulunan Kaya, esnaf ve vatandaşlarla yakından ilgilenerek, taleplerini dinledi ve çözümü için gerekli birimlerle görüşeceklerini kaydetti. Girdiği her dükkanda devletin ve hükümetin yaptıklarını ve Sungurlu ticaretinin daha öne taşıyacakların anlattı.

Yerel Basınları Ziyaret Etti

İlçe de bulunan Sungurlu Gazetesi ve Sungurlu’nun Sesi Gazetelerini de ziyaret eden Kaya, gazete sahipleri ve çalışanlarına kolaylıklar diledi. Kaya burada da Sungurlu’ya yapılan işleri ve çalışmaları anlattı.

MHP İlçe Başkanına Ziyaret

Milletvekili Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin’i de ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Partililerle Toplantı Yaptı

Milletvekili Oğuzhan Kaya son olarak AK Parti Sungurlu İlçe Teşkilatında partililer ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Milletvekili Kaya, her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarının altını çizerek, AK Parti olarak hizmetlerin ve yatırımların devam edeceğini belirtti.