Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Kaymakamlık karşısına faaliyet gösteren Lezzet Döner işletme sahibi Esat Aycil, “Hizmete başladığımız günden bu zaman kadar her zaman müşterilerimize kaliteli ürünlerimizi lezzetli bir şekilde sunuyoruz. Et Döner menümüze şimdi ise Hayat Usulü Et Döneri özel hazırladığımız sosumuzla satışına başladık” dedi.

Özel Soslu Hatay usulü Et dönerle müşterilerine yeni bir tat sunmayı amaçladıklarını ifade eden Aycil, Hatay Usulü Et Dönerimizi müşterilerimizin damak tadına sunmaya başladık. Siz değerli halkımızı Lezzet Dönere davet ediyoruz ” dedi.

Lezzetli Yemekleriyle Fark Yaratacak

Sungurlu’da dönerci denildiği zaman ilk akla Lezzet Döner geliyor. Lezzetleri ile Sungurlu ve Sungurlu’ya gelen misafirlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

Kısa zaman da lezzetin adresi olan Lezzet Döner Esat Ustanın Yeri bir birinden farklı et ve tavuk döner çeşitleriyle lezzet ve kalitede farkını hissettirmeye başladı.

Müşterilerine en leziz döneri sunabilmek amacı ile dönerlerimizi özenle hazırlıyoruz diyen Esat Aycil, Hızlı ve güler yüzlü servisi ile yoğun zamanlarda da beklentileri en iyi şekilde karşılıyoruz. Damak tadına uygun lezzetleri en doğal şekilde sunmayı amaçlıyoruz diye söyledi.

Zengin menü seçenekleriyle ev ve iş yerlerine paket servis hizmeti de sunulmaktadır. Sipariş hattı 0364 311 40 70 WhatsApp sipariş hattı 0541 519 21 15