Başkan Havva Özata, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın daveti üzerine Külliye’de düzenlenen toplantıya katıldı.

Emine Erdoğan, Türkiye'de yedi bölgede başarılı 8, girişimci iş kadınlarını Külliye’ye davet etti.

Toplantıya Çorum ve Sungurlu’yu temsilen katılan Özata, Emine Erdoğan ile görüşerek başarı hikayelerini ve sorunlarını aktardı.

Emine Erdoğan, girişimcileri dinleyip yeni ürün ve AR-GE çalışmalarında yardımcı olacağı mesajını vererek, her zaman çalışan ve üreten kadının yanında olduklarını ifade etti.

Özata, yaptığı açıklamada, “Türkiye’de yedi bölgeden başarılı 8 girişimci iş kadınlarını ve bizi de Çorum'u temsilen Sungurlu Kadın Kooperatifi Sevgisun olarak Halk Bankası sponsorluğunda Külliyeye davet eden Sayın Emine Erdoğan Hanfendi ile görüşüp başarı hikayelerini ve sorunlarımızı birebir arz ettik. Bizleri mütevazı ve sevecen kişiliğiyle dinleyip yeni ürün ve ARGE çalışmalarında yardımcı ve takipçisi olacağının, her zaman çalışan üreten kadının yanında olduğunu desteklerini vereceğinin sözünü verdi. Ayrıca AK Parti Tokat Milletvekili Özlem Zengin ve Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan Beye yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.