ÖZEL HABER: Ulaş Odabaş
Düvenci Beldesi Ataköy Mahallesi sakinleri, mahallelerine hizmet gelmemesinden ve ayrıl yapılmasından dolayı şikayetçiler. 
Ataköy Mahallesi Muhtarı Sefa Çakmak, " Yollarının köstebek yuvası haline gelmesine rağmen hala asfalt yapılmadığını" belitti.
Ataköy Mahallesi Muhtarı Sefa Çakmak, "Sokaklarımız pislik içinde çöp kamyonunu ne zaman gelir ne zaman gider haberimiz bile olmuyor. Kanalizasyon denilen birşey heralde bizim mahallemiz için bir ütopya oluyor. Alt yapı çalışmalarının yapılmasını istiyoruz ama Çorum Belediyesine başvurmamıza rağmen bir sonunç alamadık. Sanki Kuşsaray kavşağından sonra başka köy, belde yokmuş gibi hareket ediliyor. Mahallemiz burada can çekişiyor" dedi.

Mahalle Muhtarı Çakmak, "Hangi çağda yaşıyoruz? Yaşadığımız çağ ile, hayatımızı sürdürmeye çalıştığımız yaşam arasında dağlar kadar fark var" dedi.

Var olan mahalle yolunda artık asfalt kalmadığını belirten Çakmak, "Mahallemizde sadece girişe kadar asfalt var. Oda çok uzun zaman önce yapıldı, artık yenilenmesi gerekiyor. Tekrar alt yapı, kanalizasyon ve yol yapım çalışmaları yapılması gerek, yolda iki araba yan yana gidemiyor. Yetkilileri göreve çağırıyoruz" şeklinde konuştu.