Çorum Milletvekili Erol Kavuncu çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Sungurlu’ya geldi. Milletvekili Kavuncu, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Mustafa Gökgöz, Mustafa Alagöz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Adife Kanar, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Semiha Duman Aktı, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Selda Demirbağ ve Hatice Küyükoğlu ile birlikte AK Parti Sungurlu İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Metin Özsarı, Kadın Kolları Başkanı Nejla Kayretli, Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Kalınsazlıoğlu ve ilçe teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.

Kavuncu, burada yaptığı konuşma da, “Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtikten sonra, ondan sonra ki yapılacak olan seçimlerde Sungurlu’da bayrağı tekrar Allah’ın izniyle belediyeye dikeceğiz ve kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

İlçeye yapılan ve yapılacak olan yatırımlardan da bahseden Kavuncu, şöyle devam etti, “Ortak hedefimiz; yeniden güçlü, büyük Türkiye'yi kurmak, yeniden büyük medeniyetimizi ihya ve inşa etmektir. Samimiyetle, gayretle, fedakârlıkla, özveriyle, davaya bağlı bir şekilde millete hizmet etme akdimizi ve 2023 hedeflerimiz için daha çok çalışma sözümüzü tazeledik. Milletimizin desteği ve teşkilatımızın gücüyle, durmak yok yola devam İnşallah. Tüm teşkilatımız tek yumruk, bir ve beraber olarak hedeflerimize ulaşmak için daha çok çalışmaya devam edeceğiz.

AK sevdaya gönül veren, davasını ön planda tutan, ‘Sen, ben yok, biz varız’ diyerek hareket eden gönül erlerimize şükranlarımı sunuyorum.”