"Yirmi yıldır yaparsa biz yaparız diyen arkadaşlar, yapmak isteyene engel olan zatı muhteremler, hiç bir zaman bu memlekete ticari ve tacir gözüyle bakmadınız" diyen İYİ Parti Sungurlu İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin açtı ağzını yumdu gözünü.

'Yol aktı siyasiler baktı' diyen Ercan Şahin, “Ne köylerin sorunlarını bitire bildiniz, ne de şehrimizin yol ve su sorununu çözebildiniz. Ne de arazilerimizi sulu tarıma geçirebildiniz. Yarım yamalak yamayla geçiştirilen gurup yolları, zamanında yapılmayan göletler, memleketi su sorunuyla baş başa bıraktınız. Teşvik alamayan Organize Sanayi, imara açtırılmayan yol boyu arazileri, yıllardır yapılmayan dere ıslah çalışmaları, işsizlikten göç eden vatandaşlarımız ve sanayicilerimiz, üç harfli şirketler sayesinde batağa giden esnafımız, şakşakçılığın, istememezliğin kahve köşelerinde fitnelik, fesatçılık ayak oyunlarıyla gelen siyasiler ve siyasetçilerin son hali. Millet sizden deniz istemiyor, bizi uzaya çıkarın demiyor. Sadece insanca, kardeşçe yaşamak istiyor” dedi.

Ercan Şahin, "Çorum vekillerine şakşakçılık yaparak, yaparsak biz yaparız diyenler; Artık yol boylarını imara açtırın, Organize sanayi teşvikini indirin. Dereleri ıslah ettirin, köy yollarını yapın, su sorununu çözün. Belediye bizden değil diye EDS sistemi kurulumuna engel olamayın. Çevre yolu ya olacak ya olacak diye memleketi kaderine terk edip, memleketi bitirmeyin. Sözünüz olan yüzme havuzu ve spor kompleksini bir an önce memlekete kazandırın. Bizim insanımız her şeye layık. Fitne siyasetçiliğiyle insanlarımızı artık aptal yerine koymayın" ifadelerini kullandı.